Wednesday, May 25, 2011

2011 Citroen C4 Picasso & Grand Picasso



2011 Model C4 Picasso ve Grand Picasso, fuarın hemen ardından satışa sunulacak. MPV düşünenler için iyi birer alternatif olan Citroen’lerin motor yapıları mevcut model ile paralellik gösterirken, tasarımında hafif değişiklikler göze çarpmakta.
Bu değişikliklerin başında iki modelinde ön tasarımlarının aynı olması geliyor. Artık C4 Picasso ve onun uzun aks mesafesine sahip versiyonu Grand Picassoaynı ön tasarıma sahip. Bunun yanı sıra tamponlardaki LED farlar, ön sinyaller, beyaz renkteki Citroen logoları araçların dış mekanında göze çarpıyor. İç mekanlarında ise donanım paketlerine göre alternatif döşeme renkleri, eğlence sistemi, 3 boyutlu navigasyon sistemi sunuluyor.
Motor olarak, Avrupa’nın en popüler motor seçeneklerinden biri haline gelen 1.6 dizel seçeneğini üzerine yoğunlaşıldığını görüyoruz. Güç ve torkunda bir değişiklik olmayan mevcut motora 6 ileri vitesli yarı otomatik şanzımanla donatılan versiyonları eklenmiş ve bu motor eHDI adını almış. Ekonomik yakıt tüketimi ile dikkat çeken bu dizel motorlar ile ortalama yakıt tüketim değerleri Picasso için 5.3 litre/100 km’den 4.8 litre/100 km’ye, Grand Picasso içinse aynı değerden 5 litre/100 km’ye indirilmiş.
Kaynak : Traraba
(Toplam konuyu 88 kişi inceledi, 3 kişi bugün inceledi... Türkiye'nin En iyi Blog'undasınız bizi beğenmeyi unutmayın :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...