Wednesday, May 25, 2011

2011 Model Ford Ranger



Ford’un son modellerinde görmeye alıştığımız “dinamik tasarım” modasına Ranger’da eklendi. Daha şık bir görünüme kavuşan 2011 model Ford Ranger, Avustralya’da basına tanıtıldı.
Önden baktığımızda neredeyse Explorer ile aynı görünümde olan yeni Ford Ranger, mevcut modele göre daha yuvarlak hatlara sahip ve bu sayede de daha güçlü görünmekte. İç mekanında ilk dikkatimizi çeken, Orta konsolun üst kısmındaki ekran oluyor. Bu araç bilgisayarı yeni Ranger’a daha sportif bir hava katarken, sürücü için ses sistemi, navigasyon bilgileri gibi bir çok işlemin tek ekrandan yapılması kolaylığını sağlıyor.
2011 Model Ford Ranger, arka kasası mevcut modele göre daha büyük. Yeni Ranger, 1.549 mm uzunluğundaki ve 1.560 mm genişliğindeki yükleri taşıyabiliyor.
Yeni Ford Ranger, iki veya dört tekerlekten çekişli olarak, dört tip kabin, iki değişik gövde yüksekliği ve dört değişik donanım paketi ile satışa sunulacak. Araba aynı zamanda üç farklı motor seçeneğine sahip olacak. Bu seçeneklerden birincisi 2.5 litre 166 beygir gücündeki. benzinli seçenek. İkincisi 2.2 litre hacimli 150 beygir gücünde ve 375 Nm tork üretebilen dizel seçenek. Üçüncüsü ise 3.2 litrelik v6 motora sahip seçenek. Dizel motorlu bu seçenek 200 beygir gücünde ve 470 Nm tork üretebiliyor. Traraba
(Toplam konuyu 65 kişi inceledi, 1 kişi bugün inceledi... Türkiye'nin En iyi Blog'undasınız bizi beğenmeyi unutmayın :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...